maandag 3 augustus 2009

Back in business

Na 3 weken niks gepresteerd te hebben op de fiets, hebben we ons vandaag weer eens bijeen geraapt en nog eens een tourke gemaakt met de fietskes.
Nu vraagt ge u waarschijnlijk wel af waar we gezeten hebben? Awel, van 17 t.e.m 20 juli hebben we op de kiezelfeesten gezeten. Of zoals Skippy het zou zeggen: KIEZELFIËSTEUHHH !!!!
4 Dagen na elkaar feesten, dat kruipt in een mens zijn kleren, dus was er van fietsen geen spraken.
Ondertussen hebben we ook de eerste verjaardag gevierd van Jasperke (de zoon van mijn schoonbroer).
Verder heb ik ook nog wat gebujjeld in mijne mosem en ondertussen heeft mijn vrouwke de valieskes gepakt. Want op 24 juli om 23u was het zover. Toen zijn ik & Joke, Rudi & Miriam & Brent en Kristof (beter bekend als Skippy) & Kristel vertrokken op vakantie. Met de auto naar Italië. Meer bepaald naar Limone sul Garda aan het Gardameer. Om u een beeld te geven wat we daar allemaal gedaan hebben, zal ik even alles opsommen wat onze bezigheden waren daar:
Opstaan, ontbijten, klaarmaken om naar het zwembad te gaan, liggen op de ligstoel, zwemmen, Brent bezighouden in het zwembad, liggen op de ligstoel, cocktailtje bestellen, zwemmen, liggen op de ligstoel, eten, colaatje drinken, lezen terwijl we op de ligstoel lagen, zwemmen, nog een beetje op de ligstoel liggen, douchen, klaarmaken voor het avondeten, avondeten, naar de bar gaan, enkele cocktailkes drinken, slapen. Regelmatig zijn we ook naar het stadje Limone geweest en we hebben ook nog even op een fiets gezeten, maar dat was dan wel een waterfiets. Op 1 augustus zat onze fantastische vakantie er weer op en zijn we veilig terug gekeerd naar België.

(De cocktail is wel degelijk van Rudi terwijl die koffie van Miriam was, eventjes wisselen voor de foto.)

Nu kunnen jullie nog even een beetje watertanden bij het zien van deze foto's. Het was echt een geweldige vakantie, hopelijk volgen er nog veel van deze vakanties.

En vandaag zijn we dan eindelijk nog eens op onze bikes gekropen om een tourke te maken aan de salamander en de Mechelse Heide. Het was wel aan de benen te voelen dat het alweer eventjes geleden was dat we weer één of ander bos onveilig gemaakt hadden. Spectaculaire dingen hebben we niet meegemaakt maar de benen wilden al heel vlug niet meer mee. We hebben ons eigen blackforxtourke gereden en hebben het zelfs een beetje moeten inkorten, want anders moesten we ons nog één weekje verlof bijvragen om te recupereren. Maar om te beginnen was het wel perfect zo. Trouwens, we hebben ook nog een beetje last van jetlag.

Route-rapport:

Afstand: 32 km

Fietstijd: 1u49

Gem. snelheid: 17,67 km/u

Maximum snelheid: 44,73 km/u

Moeilijkheidsgraad (van 1 t.e.m. 5): 3 (door de jetlag)

Technische (van 1 t.e.m. 5): 3

Arrividerci en tot zondag ofzo...

0 reacties: