maandag 5 januari 2009

Niet niks !

Het laaste tochtje van 2008 is dus die met de "jeugd" gebleven, we waren van plan om dinsdag 30 december in gepaste feestkledij en met de nodige jenever in de drinkbus ons mountainbikejaar in stijl af te sluiten, maar het is er niet van gekomen. Gelukkig dat we ons de zondag ervoor goed geamuseerd hebben met "de jeugd".

Gelukkig dat ik het woord gelukkig net gebruikte, want dat doet er mij gelukkig aan herinneren dat we onze lezers nog een gelukkig nieuwjaar moeten wensen...

Bij deze Gelukkig Nieuwjaar en de beste wensen voor 2009 !!!

Ons eerste tochtje van 2009 hebben we dus afgelopen zondag gereden en dat was op grotendeels bekend terrein. We hebben Marc zijn stokpaardje nog eens gereden, vanuit Maasmechelen door de bossen uit richting Dilsen (Dilserbos), daar hebben we voor de verandering eens de blauwe route (5,8km) gereden en dan via de nodige bossen terug richting Salamander, aldaar "de speeltuin" nog even mee gepikt om dan via, u raad het al, het bos terug richting keukentafel te fietsen.

De ondergrond was nog altijd "knoerhèl" door het aanhoudende vriesweer, met als gevolg serieuze spoorvorming op de boswegen en een hoop gevloek bij diegene die met het nodige stunt en vliegwerk zijn mountainbike onder controle probeert te houden, niet niks dus om hier over te rijden... maar dat laat onze pret niet drukken.

In totaal was dit tochtje goed voor 39,6km, op mijn teller althans, Marc heeft er 40,04km opstaan omdat hij bij aankomst bij mij thuis nog een blokje om heeft gereden, hij wou percé 40km gedaan hebben. Volgens mij moest 'm niet mee afwassen als hij meer dan 40km in de beentjes had of zo...

0 reacties: