dinsdag 3 februari 2009

Na de kater...

Nadat Marc een week lang plezier heeft gehad van zijne kater, die hij tegen gekomen was afgelopen zaterdag op zijn eigen 30-jarige ton, zijn we zondag weer de fiets op gekropen.

Wegens verfactiviteiten bij mezelf (tistezeggen, in ons huis) en nog te verwerken griekse specialiteiten bij Marc vertrokken we voor de gelegenheid pas om 10u. Om diezelfde redenen zijn we dan ook maar rond de kerktoren blijven rondtoeren en meerbepaald een eerste beta-testrit van onze BlackHeideTour. Een voorlopige combinatie van de tofste stukken vaste routes die de mechelse heide rijk is.



Eens de officiele versie klaar is, nemen we een aantal andere mtb'ers mee (skippy, yves & dennis, jullie zijn gewaarschuwd!) om het parcour eens uit te testen.

Voorlopig zitten we met het eerste gedeelte van het parcours op een mooie 13km, we bevinden ons dan aan de Salamander, hier steken we de weg over voor de aanvang van het tweede gedeelte waarna we uitkomen op een 23km totale bikefun met de nodige klimmetjes (hahaha) en afdalingen, recuperatiestukken en bezienswaardigheden (yeah right).



Op zondagvoormiddag is die 23km wat aan de magere kant, dus zijn we nog even langs de "speeltuin" gereden en daarna nog een streepje duivelsberg meegepikt. Man, wat was dat koud zo tegen 49km/u naar onder sjezen over den tarmak...brrrr ik krijg het nog koud als ik eraan terugdenk. Daarna gingen we huiswaarts, onderweg konden we het niet laten om eens te kijken of de beekjes van onze fameuse beekjestour bevroren waren, maar helaas, dat was niet het geval.

Oh ja, bijna vergeten, we hebben zondag allebei gereden in officiele BlackForx-uitrusting !!!
De wind vanachter en tot de volgende !

0 reacties: